Стало відомо, що Apple анонсує замість iPhone 12

Багато користувачів явно залишаться задоволені і такою презентацією

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже в найближчий вівторок, 15 вересня, Apple проведе свіжу презентацію. Спочатку вважалося, що на ній компанія представить нове покоління iPhone, але потім більш достовірні інсайдери повідомили, що у купертіновцев трохи інші плани. І ось, через ще якийсь час стало відомо, що саме Apple анонсує днями замість iPhone 12.

Джерелом свіжої витоку став популярний інтернет-інсайдер Джона Проссер, який на цей раз заявив , що компанія представить безліч цікавих новинок, які при цьому нічого спільного зі смартфонами не матимуть. За словами знавця індустрії, в рамках майбутнього заходу нас чекає анонс нових планшетів в особі недорогого iPad Air і нового iPad 8, відразу декількох моделей “розумних” годинників (здешевленого Apple Watch SE на пару з Apple Watch Pro), але при цьому й слова не буде виголошено про лінійці iPhone 12 і нових AIrPods (в тому числі і AirPods Studio).

Нагадаємо, що згідно з наявними даними, анонс нових смартфонів Apple варто чекати в жовтні – тоді ж має відбутися і реліз новинки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.