Один з найпопулярніших провайдерів в Україні підвищує тариф на кабельне телебачення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з найпопулярніших операторів зв’язку, який надає телекомунікаційні послуги в ряді міст України – Triolan – підвищує тариф на кабельне телебачення.

З 1 січня 2018 року користувачам кабельного телебачення Triolan доведеться щомісяця сплачувати 50 грн. Тоді як раніше ця плата становила 12 грн/міс.

На офіційному сайті Triolan пояснює причини такого здорожчення:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

”З 01 січня 2017 року, медіагрупи, яким належать права на окремі телевізійні канали, отримали право вимагати з операторів кабельного телебачення плату за мовлення каналів в їх мережах. Наразі, вже з 1 січня 2018 року, медіагрупи піднімають тарифи на мовлення каналів у мережах операторів, тож збільшення тарифу для кінцевих користувачів є закономірним наслідком такого рішення медіагруп’’.

Полтавка Наталія користується телебаченням Triolan. Отримала від провайдера смс-повідомлення:

”Шановний абонент! З 1 січня 2018 року за телебачення будете платити по 50 грн за місяць, також отримаєте 12 каналів – отаку інформацію прочитала у телефоні. Спочатку платила 15 грн, тепер 50 грн і я думаю це ще не кінець”, – говорить полтавка.

Починаючи з 1 січня 2018 року, абонентам Triolan стануть доступними 12 нових телеканалів, серед яких є популярні спортивні, дитячi та розважальні канали – Футбол 1, Футбол 2,  NIKI Kids, NIKI Junior, Перший Автомобільний, Єврокіно, Наука, Фауна, Епоха, Терра, Трофей, Дача, йдеться на сайті провайдера.

Група «Тріолан» надає телекомунікаційні послуги (кабельне телебачення, широкосмуговий доступ в Інтернет, IP-телефонія), надає в користування системи відеоспостереження («Triolan дозор») і системи управління доступом в під’їзди багатоквартирних будинків («Triolan Сім-Сім»). Станом на кінець 2010 року «Тріолан» був другим за величиною оператором кабельного телебачення в Україні (понад 200 тисяч абонентів). Крім того, за підсумками другого кварталу 2011 року «Тріолан» обслуговував 180 000 абонентів широкосмугового доступу в Інтернет (четверте місце на ринку). За підсумками першого півріччя 2013 року «Тріолан» обслуговував близько 213 000 абонентів широкосмугового доступу в Інтернет (четверте місце на ринку), йдеться у повідомленні ”Вікіпедії”.

джерело

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.