Це сталося: Apple вигнала Epic Games з App Store

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple опублікувала офіційну заяву, в якій компанія підтвердила поширену по Мережі інформацію про те, що обліковий запис Epic Games була повністю вилучена з магазину додатків App Store, а також висловила своє розчарування у зв’язку з цим.

Ми розчаровані тим, що нам довелося видалити обліковий запис Epic Games з App Store. Ми багато років працювали з командою Epic Games над запуском їх нових ігор. Суд рекомендував Epic дотримуватися правил роботи App Store, яким вони йшли протягом останнього десятиліття, поки не створили таку ситуацію. Epic Games відмовилася. Замість цього вони випускають оновлення Fortnite, які порушують правила App Store. Це несправедливо по відношенню до інших розробникам в App Store. Ми сподіваємося, що зможемо знову працювати разом в майбутньому, але, на жаль, сьогодні це неможливо.

Apple

Apple заявляє, що видалення облікового запису розробника Epic Games сталося після того, компанії було дано 14 днів для того, щоб повернутися до дотримання правил App Store. Компанія додала, що видалення облікового запису Epic Games – це стандартний процес для всіх облікових записів, які ігнорують політику App Store.

Epic більше не має можливості публікувати ігри оновлення через свій обліковий запис розробника, а внутрішньоігрові покупки в додатку Fortnite більше не будуть доступні для гравців Fortnite.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.