Розкрито дату виходу і вартість наступної гри Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War: розкрито дату виходу і ціну гри
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Activision декілька годин тому продемонструвала трейлер неанонсованої прийдешньої гри Call of Duty: Black Ops Cold War, вона присвячена геополітичному конфлікту США і СРСР на початку 80-х років. Більше того, вже зараз стартували попередні замовлення гри в магазинах.

Подробиці

Call of Duty: Black Ops Cold War є продовженням оригінальної Black Ops. Таким чином, головні події відбуватимуться в 80-х роках двадцятого століття, коли на геополітичній арені з’явилося два сильних гравця, що боряться за світове панування, – США і СРСР. В ході проходження гри гравцям доведеться зустріти історичних особистостей, а також побувати в таких регіонах, як В’єтнам, Москва, Туреччина, Східний Берлін та інших. Основних персонажів представлятиме вже знайома гравцям трійця – Вудс, Мейсон і Хадсон.

Ба більше, компанія Activision повідомила, що 9 вересня по всьому світу стартує мультиплеер Call of Duty: Black Ops Cold War. Щодо Warzone, королівська битва буде повністю поєднана з новою грою, а весь контент і прогрес гравців збережеться. За передзамовлення Call of Duty: Black Ops Cold War також можна отримати оперативника Френка Вудса для королівської битви.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата виходу

Call of Duty: Black Ops Cold War виходить 13 листопада на ПК і консолях поточного покоління. Ціна в Battle.net становить 1020 гривень за стандартне видання і 1606 гривень за видання Ultimate Edition. Для Xbox One і PS5 є три варіанти видання: Стандартне, «Два покоління» і Ultimate Edition. Видання «Два покоління» означає, що гра буде сумісна з Xbox One / PS4 і консолями нового покоління Xbox Series X / PS5. Ultimate Edition також включає в себе Cross-Gen і додатковий внутрішньо контент.

Ціна Call of Duty: Black Ops Cold War для консолей виглядає наступним чином:

PS4 / PS5 :

Стандартне видання – 1 639 гривень;
«Два покоління» – 1 799 гривень;
Ultimate Edition – 2 130 гривень.

Xbox One / Xbox Series X :

Стандартне видання – $ 59,99;
«Два поколения» — $69,99;
Ultimate Edition – $ 89,99.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.