Компанія Xiaomi домоглася успіху в усіх напрямках

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська корпорація Xiaomi оприлюднила фінансовий звіт, підготовлений за підсумками 2 кварталу 2020 року. Виявилося, що компанія досягла успіху, незважаючи на економічну кризу, що пролунала на тлі пандемії COVID-19, в усіх напрямках.

Дохід Xiaomi Corporation в звітному періоді досяг 7,7 мільярда доларів і це при тому, що економічні експерти прогнозували 7,4 мільярда. У 2019 у другому кварталі компанія заробила 7,5 мільярда.

При цьому чистий прибуток склав 0,5 мільярда. У річному численні даний показник знизився на 7,2%. Як показав документ, пандемія коронавируса в цілому справила згубний вплив на ринок смартфонів. У Xiaomi виручка в звітному кварталі склала 4,5 мільярда доларів, а це на 1,2% менше, ніж було роком раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому китайському виробникові вдалося продати понад 28,3 мільйонів одиниць. Виграти компанія змогла за рахунок підвищеної уваги споживача до смартфонів середнього і високого рівня.

У свою чергу вражають і інші показники. Наприклад, виручка Xiaomi Group досягла 856 мільйонів доларів. Зростання склало в порівнянні з аналогічним періодом минулого року 29%. В цілому вартість інтернет-послуг продовжувала зростати, але це не завадило збільшення кількості користувачів MIUI в червні до 343,5 мільйонів.

Даний показник виявився на 23% більше. Доходи від рекламного бізнесу виросли і досягли 450 мільйонів доларів, а виручка від продажу ігрового контенту збільшилася майже на 55%. Крім цього доходи Xiaomi підвищилися від додаткових послуг та Інтернет речей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.