У сервісах Google стався масштабний збій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато користувачів по всьому світу повідомляють про збої в роботі сервісів Google. Люди не можуть відправити листа через Gmail, відчувають проблеми зі створенням документів в Google Docs і не можуть отримати доступ до своїх даних в Google Drive – проблема торкнулася найрізноманітніші країни, включаючи і Україну.

Згідно з офіційним сайтом Google, проблеми спостерігаються в Gmail, Google Drive, Google Docs, Google Groups, Google Chat, Google Meet, Google Keep і Google Voice. Цю інформацію підтверджує і ресурс DownDetector, де зібрані дані про перебої в роботі сервісів по всьому світу.

Дані про збої в Gmail з сайту DownDetector

У одних користувачів листи в Gmail взагалі не відправляються, у інших довго завантажуються вкладення, а у когось повідомлення приходять з затримкою. У Google Drive спостерігаються труднощі зі створенням файлів і доступу до них. Деякі «постраждалі» також повідомляють про проблеми із завантаженням відео на YouTube. Аналогічне відбувається і з перерахованими вище сервісами пошукового гіганта.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Google підтвердили наявність проблем і обіцяють незабаром опублікувати звіт про подію, а також відновити роботу сервісів. Вся актуальна інформація по ситуації з’являється на спеціальному сайті .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.