Zoom побив всі рекорди і очолив App Store. Не встояв навіть TikTok

Додаток Zoom побив всі попередні рекорди за кількістю завантажень з App Store

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом останніх кількох місяців додаток для відеоконференцій Zoom стрімко набирає популярність, причому темпи зростання продовжують зберігатися.

Як виявилося, додаток Zoom побив всі попередні рекорди за кількістю завантажень з App Store, включаючи дивовижний результат TikTok. Відповідно до недавнього дослідження Sensor Tower, у другому кварталі 2020 Zoom завантажили близько 90 млн раз тільки в США.

У звіті Sensor Tower також говориться, що Zoom – далеко не єдиний додаток, який став дуже популярним на тлі пандемії і переходу багатьох на віддалену роботу / навчання. Стали більш популярними додатки для турботи про здоров’я та фітнесу, для бізнесу, а також різні освітні програми. А ось додатки для подорожей, спорту та навігації продемонстрували зниження кількості завантажень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кількість завантажень програм у всьому світі досягло рекордного рівня в 37,8 мільярда лише в другому кварталу, що на 31,7% більше, ніж в минулому році. Кількість установок в App Store виросло на 22,6% до 9,1 мільярда, а в Google Play – на 34,9%, досягнувши 28,7 мільярда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.