Флагманську серію смартфонів vivo X50 представлять в Україні

Вже цієї п’ятниціvivo представить смартфони X50 та X50 Pro, абсолютно нові флагмани серії vivo X50, з неймовірними можливостями для професійної фото та відеозйомки.

Серія X50 – це втілення  прагнення vivo до дизайну та інновацій, орієнтованих на користувачів. Завдяки передовій стабілізації, нічному режиму, зуму та портретним технологіям, смартфони серії X50 дозволяють користувачам знімати чіткі та якісні фото і відео у будь-яких умовах, допомагаючи зробитикожен знімок справжнім шедевром. Дизайн серії vivo X50 черпає натхнення з природних елементів та футуристичної естетики. Завдяки професійним можливостям фотографії, приголомшливому дизайну та безперебійній роботі, серія X50 розширює межі флагманських смартфонів високого класу.

«Керуючись глибоким розумінням потреб споживачів та використовуючи наші передові технології, ми створили серію X50, щоб забезпечити наших користувачів професійними фото. Можливості зйомки з гіперстабілізацією, вражаючі об’єктиви, датчики та передова система камер дозволяють користувачам знімати свої відеоз професійною якістю”, – каже Макс Лоу, генеральний директор vivo Україна – «З першими продуктами серії X, які будуть доступні на міжнародних ринках, ми раді поділитися нашими найкращими інноваційними технологіями та дизайнерськими концепціями з людьми по всьому світу».

Зміни світ фотографії

Серія X50 об’єднуєтехнології професійної фотографії. Щоб зменшити тремтіння, основна камера X50 Pro оснащена лідируючою у галузі системою професійної гіперстабілізації, що дозволяє користувачам робити чіткі фотографії та відео під час руху, навіть вночі. Вбудований в модель X50 Pro стабілізатор рухається у протилежному від коливання напрямку, забезпечуючи підвищену стабілізацію основної камери. Ця система також має кут повороту модуля камери ±3°, що є інновацією у мобільній індустрії, у результаті чого виходять надчіткі зображення. Радар системистабілізації та анімоване зображення на дисплеї, яке відображає рух стабілізатора, дозволяє користувачам дізнатися у реальному часі де знаходиться лінза і матриця для того, щоб максимально чітко зробити фото та відео.Алгоритм vivomotion-deblur, налаштування датчиків і безперервне відстеження фокусування ще більше підвищують чіткість зображення і відео.

Серія X50 – це справжні фотофлагмани. X50 та X50Pro маютьнеобхідний набір камер, щоб створювати круті фото кожного дня.До того ж X50 Proоснащений перископічним об’єктивом з 60-кратнимгіперзумом.

Серія X50 має режими SuperNight і Astro, які дозволяють користувачам робити приголомшливі фотографії різноманітних пейзажів у нічний час, а функції SuperWide-Angle і SuperMacro допомагають створювати фотографії професійної якості за будь-яких обставин. Режим портрета vivo, за допомогою алгоритмучотирьохкрокового маскування, дозволяє користувачам відокремлювати об’єкт від фону і застосовувати окремі ефекти для більш досконалого результату.

Бездоганна продуктивність та дизайн 

Окрім своїх професійних можливостей фотозйомки, серія X50 наділена флагманськими характеристиками. СмартфонX50Pro отримав підтримку 5G-з’єднання та професійні екрани з частотою оновлення 90Гц, що надає можливістьвідчути плавність перегляду веб-сторінок або соціальних мереж.

Відображаючи інноваційні розробки дизайну vivo, смартфони серії X50 обладнані найкращими дисплеями в індустрії, які тонші, легші і довговічнішініж традиційні екрани. Технологія HDR 10+ в серії X50дозволяє побачити контент по-новому,а AG Frosting(новітня технологія виготовлення скла)забезпечує відчуття преміальності та відсутність відбитків пальців. Блок камер, включаючи модуль з професійною гіперстабілізацієюBigEye,є унікальним елементом дизайну на задній панелі X50 Pro.

Навушники vivo TWS Neo доповнюють серію X50 неперевершеним звуком 

vivo також представляє бездротові навушники TWS Neo. Вони створені для забезпечення високоякісного звучання, що відповідає потребам поціновувачів музики.Бездротові навушники TWS Neo оснащені найбільшими драйверами у цьому сегменті 14,2-мм, що забезпечує більш потужний і насичений звук, а також композитною діафрагмою з біо-волокна для підвищення деталізації звуку.

Створені з урахуванням потреб споживачів, навушники TWS Neo також мають AI функцію приглушення шумів для чітких телефонних дзвінків та інших функцій голосового управління у режимі смарт-контролю. Навушники працюють на платформі Qualcomm TWS 4-го покоління, QCC3046, яка дає найменшу затримку 88 мс, високу точність та безперебійнийдосвід прослуховування. З’єднання зі смартфоном відбувається завдяки технології Bluetooth 5.2 з максимальним діапазоном дії до 10 м. Розширені функції TWS Neo, їх класичний дизайн та компактний розмір демонструютьтой рівень уваги, якийvivo приділяєусім пристроям. Як і серія X50, навушники TWS Neoє результатом прагнення vivo до створення дизайнерських пристроїв, які покращують життя споживачів.

Презентацію можна буде подивитися 17 липня о 13:00 за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=RCGUT1x8q0Y&feature=emb_err_woyt

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.