Apple повертає гроші за підроблену гру

18 грудня 2017 року App Store з’явилася підробка  популярної гри Cuphead. Фальшивий додаток було негайно видалено. 21 грудня Apple почала повертати гроші всім користувачам, які завантажили гру. Про це повідомляє видання Touch Arcade.

Коли підробка тільки була виявлена, ошукані клієнти повинні були зайти в спеціальний розділ сайту служби підтримки і заповнити заявку на повернення коштів англійською мовою. Однак через три дні корпорація вирішила повернути гроші в превентивному порядку абсолютно всім хто встановив додаток. Плата за гру надійшла на рахунки навіть тих клієнтів, хто і не думав заповнювати ніяких форм.

Це не перший прокол App Store. 11 грудня 2017 року серед найпопулярніших додатків був виявлений підроблений гаманець для крипто-валюти.

Можливо, інциденти з фальшивими додатками змусили керівництво компанії переглянути правила розміщення продуктів в App Store. Проте, Apple перевіряє додатки набагато суворіше, ніж адміністрація Google Play.

Якщо вірити коментарям на Touch Arcade, користувачі, які заплатили за підроблену гру, поставилися до ситуації з розумінням і високо оцінили те, що корпорація повернула гроші негайно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.