Невмираюча класика: повноцінно представлено Serious Sam 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Devolver Digital і студія Croteam повноцінно представили шутер Serious Sam 4. Розробники детально розповіли про гру, опублікували геймплейні трейлери, відкрили попередні замовлення і оголосили дату виходу. Разом з тим в Steam почався розпродаж ігор серії.

Serious Sam 4 буде приквелом до серії. На Землю напали орди Менталу. Залишки людства намагаються вижити, а захищає їх армія під проводом Сема Стоуна на прізвисько Крутий Сем. Серед інопланетних загарбників ви дізнаєтеся безголових камікадзе, безголових ракетників, скелетів з кліру, утиль-ракетників, сиріанських биків-перевертнів і хнумів. Але в Serious Sam 4 будуть і нові вороги: оброблені, ригуни, ревнителі і багато інших.

Шутер можна буде пройти з друзями в кооперативному режимі на 4 гравців. Зброї для цього вистачить з головою: пиломет, двостволка, мініган, дробовик, гармата і багато іншого підійдуть під ті чи інші ситуації. Крім місій основної кампанії, в грі будуть побічні завдання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Steam вже відкриті попередні замовлення на стандартне і Deluxe-видання Serious Sam 4. Розширене видання включає в себе ексклюзивний скін для зброї у вигляді класичного автомата Томпсона, оригінальний саундтрек від Дам’яна Мравунаца (Damjan Mravunac) і цифровий артбук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.