YouTube буде нагадувати користувачам коли їм треба лягати спати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен користувач популярного відеосервісу YouTube може захопитися переглядом роликів, не помічаючи, як йде час. Зараз до цього підштовхує ситуація, що склалася в світі, оскільки через пандемію коронавірусу багатьом людям доводиться проводити вдома більшу частину часу. Нова функція мобільного додатка YouTube для платформ Android і iOS нагадає, що пара йти спати.

Йдеться про інструмент, що дозволяє встановлювати нагадування, який допоможе відірватися від перегляду і відкласти мобільний пристрій. Користувачі зможуть обирати деякі параметри для нагадувань в меню налаштувань програми. Крім встановлення часу виведення повідомлення, можна вказати, чи повинно нагадування з’являться в зазначений час або ж тільки після того, як завершиться відеоролик, що зараз відтворюється. Якщо ж користувач не забажає завершать взаємодію з сервісом в зазначений раніше час, то нагадування можна відхилити і продовжити перегляд роликів.

Варто відзначити, що за останні роки розробники YouTube додали кілька функцій, які повинні допомагати стежити за здоров’ям. Користувачам доступна статистика переглядів за тиждень, що дозволяє бачити, скільки часу витрачається на взаємодію з YouTube. Крім того, користувачі можуть встановлювати нагадування про необхідність зробити перерву, доступно відключення повідомлень, щоб додаток не привертав зайвої уваги.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функція встановлення нагадувань з’явилася в останній версії додатку YouTube для програмних платформ Android і iOS. Поширення оновлення вже почалося, протягом найближчих днів нова функція стане доступна всім користувачам програми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.