Українська розробка почала працювати на американському ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Український сервіс реєстрації торгових марок “PatentBot” почав працювати на американському ринку.

Про це повідомляється на сайті розробки у “Facebook”.

“РаtentBot” став першою українською юридичною інновацією, яка виходить на ринок США. Бот працює у “Facebook” та “Messenger”. Реєстрація американської торгової марки чи бренду через сервіс коштує 99 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Ми кілька місяців працювали над створенням першого у світі бота по реєстрації ТМ для Штатів — всі ці тисячі рядків коду, нейронні мережі, маркетинг, переговори з партнерами та інвесторами, навчання були для цього моменту”, — написала Наталія Владимирова, представниця однієї з компаній-розробників, на своїй сторінці у “Facebook”.

Сайт “РаtentBot” \ Фото “PatentBot”

Бот “PatentBot” — це розробка патентно-правової фірми “Prima Veritas”, юридичної компанії “Juscutum” та компанії “lexnet.io”. На українському ринку новинка з’явилася 28 липня. Вона дозволяє платити за заявку на реєстрацію ТМ втричі дешевше, ніж за стандартної процедури.

Бот дозволяє дізнатися, чи вільна та чи інша назва. До того ж він робить це безкоштовно. Якщо назва вільна, то заявнику залишається ввести всі необхідні дані та оплатити послугу реєстрації. Після отримання інформації та оплати від користувача через “Patentbot” додаток домовляється про подальше спілкування клієнта з держорганом.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.