Xiaomi і Jingdong допомагають боротися з епідемією в Китаї

Після того, як китайське місто Ухань увійшло в стан карантину, Різні технічні компанії заявили про свої наміри допомогти жителям і медичним працівникам, які борються з поширенням вірусу в місті.

Спочатку JD.com і Douyin (китайська версія TikTok) прийшли на допомогу, після чого компанія Xiaomi також повідомила про те, що вона відправила в Ухань захисні маски N95, медичні маски і термометри. Це обладнання прибуде сьогодні в штаб-квартиру міста Ухань з профілактики та боротьби з епідеміями. Компанія додала, що вона стежить за станом епідемії і буде продовжувати виділяти запаси, щоб допомогти місту.

Повідомляється, що коронавірус, що викликає особливий випадок смертельної пневмонії, бере початок саме в цьому місті. Вчора місто було заблоковано, на найближчий час основні рейси і міжміські транспортні системи були припинені. Ухань є сьомим за чисельністю населення містом в Китаї з населенням понад 11 мільйонів чоловік. Більшості жителів не дозволяється залишати місто до тих пір, поки не закінчиться епідемія.

Раніше компанія JD.com (Jingdong), одна з найбільших онлайн-магазинів у Китаї, оголосила, що вона передасть в Ухань 1 мільйон медичних масок і 60 000 предметів медичного призначення партіями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.