летняя 18-річна американка мало не померла через вейп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

18-річна мешканка США Медді Нельсон мало не померла через те, що “палила” вейпи протягом трьох років. Щоб врятувати життя дівчини, лікарям довелося ввести її в медикаментозну кому.

Як повідомляє The Sun, самопочуття Медді поступово ставало все гірше і гірше, але американка ніяк не пов’язувала це з вейпом. Все почалося з постійної нудоти, а потім у неї виникли сильні болі в спині і нирках і різко піднялася температура.

Коли дівчина вже не могла самостійно дихати, її відправили в реанімацію. Потім стан Медді змінилося з важкого до потенційно смертельного, і лікарі вирішили ввести її в штучну кому, щоб виграти час для лікування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рентген показав, що легені американки серйозно пошкоджені, і у неї діагностували гостру еозинофільну пневмонію: рідина, що скупчилася в її легенях, стала “ідеальним середовищем для росту бактерій і зародження інфекції”. На думку лікарів, рівень вологи в легенях дівчини підвищився саме через вейп.

Станом на сьогодні Медді вже вивели з коми. Вона здатна самостійно дихати і їсти, і відчуває себе нормально, але лікарі не можуть точно сказати, чи зможе вона повністю відновитися після хвороби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.