Розчинна кава викликає рак

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Американські вчені і медики вважають, що головну небезпеку в цьому напої представляє хімічна сполука акриламід, яка провокує онкологічні захворювання. Вона утворюється при термічній обробці в процесі приготування розчинної кави.

Акриламід є небезпечним канцерогеном, здатним провокувати хвороби судин і багато інших важких хвороб. Експерименти з ним показали, що у гризунів, які вживали воду з додаванням цієї речовини, в більшості випадків провокувався розвиток важких онкозахворювань.

Разом з тим, кава визнана вченими, як ефективний засіб для профілактики і боротьби з цілим рядом захворювань. Так, у людей, що вживають три і більше чашки натуральної кави в день, менше шансів померти від хвороб серця. Крім того, кавомани набагато рідше страждають депресією і психічними розладами.

Раніше вчені довели, що така кількість напою продовжує життя хворим на гепатит та ВІЛ. Експерти вважають, що вона має властивість протизапального засобу для людської печінки, гальмує вироблення ферментів і усуває стійкість до інсуліну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.