Realme Buds Air відтепер можна офіційно придбати в Україні

Realme привезла в Україну свої перші бездротові навушники Їх оцінили від 1 199 гривень

Realme Buds Air відтпер можна офіційно придбати в Україні
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стало відомо, що компанія Realme привезла в Україну свої перші бездротові навушники Buds Air. Так, вже сьогодні їх можна буде придбати на українському ринку, в ритейлерів компанії, причому, відносно недорого.

Realme Buds Air відтпер можна офіційно придбати в Україні
Навушники обладнані двома мікрофонами з підтримкою технології DBB, яка робить звук більш об’ємним. Крім того, також Realme Buds Air отримали підтримку затребуваної технології шумозаглушення. Навушники Realme здатні функціонувати без підзарядки до 17 годин, а їх футляр можна заряджати бездротовою зарядкою Qi. Без футляра, в свою чергу, навушники можуть видавати 3 години роботи.

Що стосується інтерактивності, то при знятті навушників з вух оптичний датчик автоматично зупиняє відтворення, тоді як за допомогою подвійного натискання можна відповісти на дзвінок або поставити на паузу. У той же час потрійне натискання дозволить користувачеві скинути вхідний дзвінок або викликати голосового асистента Google. Вартість бездротових навушників на українському ринку склала від 1 199 гривень – 1 399 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.