Asus представляє нові гаджети для відеоконференцій в Google Meet

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Необхідність у відеоконференціях особливо зросла під час самоізоляції мільйонів людей через пандемію COVID-19. ASUS вчасно це зрозуміла, представивши нове обладнання для проведення бізнес-зустрічей в Google Meet.

Компанія ASUS анонсувала невеликий комп’ютер, який виконує виклики, зовнішній динамік, і, в залежності від набору, який ви можливо придбаєте, можна також отримати камеру і сенсорний екран. Устаткування призначене для конференц-залів в офісах, які використовують Google Meet як інструмент для відеоконференцій.

В основі наборів лежить нова Google Meet Compute System, яку ASUS називав Chromebox. Це міні-ПК з ОС Chrome, спеціально налаштований для роботи з Google Meet. Працює він на процесорі Intel Core i7, твердотілому накопичувачі з обсягом 128 Гб і на магнітному шасі, завдяки чому пристрій можна прикріпити до підставки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пакети поділяються на три категорії:

Google Meet Starter Kit включає в себе Google Meet Compute System, Google Meet Speakermic, камера Huddly IQ і пульт дистанційного управління.
Комплект для малих і середніх приміщень Google Meet включає комп’ютерну систему Google Meet, Google Meet Speakermic, камеру Huddly IQ і контролер сенсорного екрану MIMO.
Набір для великих кімнат Google Meet складається з комп’ютерної системи Google Meet, Google Meet Speakermic, камери Logitech PTZ Pro 2 і контролера сенсорного екрану MIMO.

Набір для початківців і набір для малих і середніх приміщень призначені для конференц-залів місткістю до восьми чоловік. Згідно з Asus, він поставляється з камерою з кутом огляду 120 градусів і можливістю збільшення до 4X без втрати якості зображення 720p. Комплект для малої/середньої кімнати і комплект для великої кімнати оснащений окремою сенсорною панеллю, яку можна використовувати для управління викликом.

Комплект для великих кімнат призначений для конференц-залів місткістю до 20 осіб і створений для використання з камерою PTZ Pro 2 від Logitech (хоча вона й не йде в комплекті). За словами виробника, PTZ Pro 2 захоплює відео 1080p і пропонує 10-кратний зум.

Комплекти будуть доступні для придбання з червня в 28 країнах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.