Розумний годинник Amazfit Ares повністю розсекречений за декілька годин до анонсу

Компанія Huami Technology вже сьогодні проведе повноцінну презентацію своїх нових розумних годинників – Amazfit Ares. Однак за кілька годин до анонсу стали відомі повні технічні характеристики майбутньої новинки.

Подробицями поділився відомий ресурс GizmoChina, який отримав доступ до маркетингових матеріалів. Годинники Amazfit Ares отримали «брутальний» дизайн в двох кольорах – чорному і «військовому» зеленому. 

Amazfit Ares отримали 1,28-дюймовий восьмикутний кольоровий екран, який поза приміщеннями на яскравому світлі додає яскравість автоматично. Huami зазначає захищений дизайн з полікарбонатною рамкою екрану і склом Gorilla Glass 3. У комплекті передбачена пара ремінців, але інші ремінці для годинника не підійдуть.  

Годинники підтримують 70 видів різної активності, включаючи як базові, біг, плавання, велосипед, так і більш незвичайні, включаючи бойові мистецтва, балет, боулінг, і багато іншого. Годинники захищені від води (5 ATM), відстежують пересування користувача за допомогою GPS і ГЛОНАСС, є барометр, датчик серцевого ритму Biotracker PPG для цілодобового відстеження пульсу. Підтримуються нагадування зі смартфона, нагадування проти сидячого способу життя, управління відтворенням музики і офлайн-платежі. 

Акумулятор має ємністю 200 мА · год. У матеріалах відзначається, що цього вистачить на роботу без підзарядки протягом 13 днів з постійним відстеженням пульсу, сну, 150 нагадуваннями в день і включеним GPS на півгодини в день, а також трьома тренуваннями на тиждень. З включеним на весь день GPS час автономної роботи складе 23 години. А в базовому режимі годинника Amazfit Ares пропрацюють до 90 днів без необхідності підзарядки. Заряджаються годинник від магнітної док-станції. Можлива взаємодія з смартфонами на Android 5.0 Lollipop і вище, а також iOS 10 і вище. Підтримується Bluetooth 4.2 BLE. 

Нагадаємо, Huami – відомий виробник смарт-годинників під власним брендом Amazfit і контрактний партнер Xiaomi в області фітнес-браслетів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.