Dyson анонсувала бездротовий пилосос V11 Absolute Extra Pro з 2 годинною автомністю

Компанія Dyson анонсувала бездротовий пилосос Dyson V11 Absolute Extra Pro. Два змінних акумулятора продовжують час роботи пилососа до 120 хвилин без зниження потужності.

Три вбудованих мікропроцесора відстежують стан пилососа до 8 000 разів в секунду. Мікропроцесори розташовані в датчику навантаження всередині насадки, гіпертимний двигун і акумуляторна батарея. Потужність всмоктування автоматично регулюється в залежності від типу покриття.

Пристрій працює на базі гіпертимного двигуна Dyson, який обертається зі швидкістю 125 тисяч обертів на хвилину. Він оснащений потрійним дифузором, який оптимізує баланс потужності і продуктивності при зниженні турбулентності і шуму. Система фільтрації затримує 99,97% мікроскопічних часток розміром до 0,3 мікрона. 14 циклонів генерують силу більш 79 000 g, щоб зібрати в контейнер мікроскопічні частинки, такі як пилок і бактерії.

SV15, 248L, REPLACEABLE BATTERY.

Система з датчиком динамічного навантаження визначає опір щітки і автоматично обмінюється даними з мікропроцесором двигуна і акумулятора, щоб змінювати потужність всмоктування в залежності від поверхні. Це дозволяє проводити глибоку чистку килимів і збільшує час роботи при збиранні твердих підлог. Насадка з високим крутним моментом оснащена жорсткими нейлоновими щетинками, які проникають всередину ворсу килима, щоб видалити бруд, і антистатичними щетинками з вуглецевого волокна, які вловлюють пил з твердих підлог і з щілин. Двигун обертає щітку зі швидкістю до 60 оборотів в секунду.

Вбудований РК-дисплей показує поточний стан пристрою, в тому числі обраний режим потужності і час роботи, дозволяючи краще контролювати процес прибирання. Він також нагадує, коли потрібно чистити фільтри для підвищення продуктивності, і інформує про проблеми в роботі пристрою і способах їх усунення. Завдяки чутливим магнітам, вбудованим в блок фільтра, дисплей сигналізує, якщо фільтр поставлений неправильно.

Dyson V11 Absolute Extra Pro доступний по ціною 23 990 гривень в двох колірних рішеннях – золотому і синьому. В золотому кольорі також можна придбати версію V11 Absolute Extra + з гнучкою щілинною насадкою Flexi і адаптером для прибирання високих і важкодоступних місць за ціною 19 249 гривень, а також V11 Absolute Extra в двох колірних рішеннях (синьому або нікелевому) за 18 159 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.