Sonos запустить новий додаток та велике оновлення програмного забезпечення S2

Новий додаток, який Sonos, американська аудіокомпанія, анонсувала в березні, буде випущений 8 червня. Разом з ним буде запущена операційна система S2, яка ексклюзивно підтримує нові продукти Sonos Arc, Five і Sub.

Коли оновлений додаток Sonos з’явиться в App Store і Google Play, поточна версія буде перейменована в «Sonos S1 Controller». Нова ж буде називатися просто «Sonos», і, хоча її дизайн буде виглядати знайомо, компанія говорить, що S2 відкриває багато нових можливостей.

«У наступному поколінні додатку реалізована підтримка аудіотехнологій з більш високою роздільною здатністю, а також підвищена безпека і покращений дизайн для більш зручного використання. Оновлення призначеного для користувача інтерфейсу спрощує пошук контенту, управління звуком і персоналізацію взаємодії з новими функціямит», — відзначили розробники.

Оновлювати існуючу систему до S2 не потрібно. Але користувачам потрібно буде перевірити свої пристрої на сумісність з новим ПЗ; в іншому випадку, вони отримають лише патчі виправлення помилок і безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я