Стартували продажі Amazfit X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У лютому минулого року дочірня компанія Xiaomi – бренд Amazfit анонсував новий розумний браслет зі загнутим OLED-дисплеєм, який отримав назву Amazfit X, але дали нам не так багато інформації про девайс. 

Раніше характеристики стали відомі на краудфандінговій платформі Indiegoogo, де стартували ранні продажі браслета за ціною 149 доларів, але компанія повідомила, що ціна на комерційну версію браслета, яка почне продаватись у серпні цього року, складе 329 доларів. Браслет буде доступний у чорному та золотому кольорах. 

Amazfit X отримав дисплей з AMOLED-матрицею діагоналлю 2.07 дюймів та роздільною здатністю 206 x 640 пікселів та піковою яскравістю 400 ніт. Amazfit не отримав хардверних кнопок та має інтегровану кнопку на боковій грані, яка реагує на силу натискання. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий та покращений треер серцевого ритму працює цілодобово та дозволяє контролювати рівень кисню в кропі. У комбінації з сенсорами браслет може вимірювати рівень стресу та кортролювати якість сну. Є підтримка GPS та GLONASS, що не так часто зустрічається в сегменті фітнес-трекерів. 

Акумулятора вистачає на 7 днів автономної роботи від одної зарядки. Браслет можна занурювати на 50 метрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.