Новий витік розкрив всі подробиці про Realme Watch до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У березні генеральний директор Realme India Мадхав Шет розповів, що бренд готує свій перший розумний годинник. Тепер, завдяки витоку від сайту XDA Developers, про переносний гаджет стало відомо практично все.

 

Зовні пристрій нагадує Oppo Watch, Xiaomi Mi Watch та інші аналоги, але у моделі Realme дисплей займає не таку велику частину передньої панелі – виробник зміг навіть вмістити на ній логотип.

 

1,4-дюймовий дисплей TFT LCD має роздільну здатність 320 × 320 точок. Всередині – акумулятор на 160 мАг, якого вистачить на тиждень використання при постійно активному вимірі серцевого ритму. Корпус захищений від пилу і вологи за стандартом IP68, заявлено модуль Bluetooth 5.0, датчик рівня насичення крові киснем і гіроскоп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Realme Watch буде працювати на пропрієтарній операційній системі. Єдина кнопка на правій грані використовується для блокування і розблокування годинника, а також для повернення на головний екран.

У ПЗ вбудовано п’ять циферблатів, ймовірно, через мобільний додаток можна буде завантажувати нові варіанти. Годинники зможуть рахувати кроки, показувати інформацію про погоду, виконувати функції секундоміра і будильника, а також отримають функцію «Знайти телефон».

Є і відстеження 15 видів фізичних вправ, чи то біг, аеробіка, настільний теніс і крикет. GPS в годиннику немає, що позначиться на точності вимірювань активностей. З особливостей – функція віддаленого спуску затвора камери і управління відтворенням музики.

 

У XDA Developers немає інформації про можливу вартість і дату анонсу розумного годинник Realme

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.