Фото неанонсованого годинника від Realme з’явилося у мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всесвітня пандемія коронавірусу змусила багато компаній перенести свої релізи, у цьому числі і компанію Realme. Незважаючи на те, что анонс розумного годинника Realme Watch досі не відбувся, їх існування вже підтвердив керівник Realme в Індії.

Тепер в мережі з’явилися нові подробиці про них. Інформацією поділився ресурс XDA Developers, який добре себе зарекомендував за минулими витоками. Зокрема, джерело опублікувало рендери пристрою і інтерфейс.

На зображеннях можна побачити годинник з прямокутним корпусом в різних кольорах і різнокольоровими ремінцями. За даними джерела, Realme Watch отримали 1,4-дюймовий сенсорний екран TFT роздільною здатністю 320 х 320 пікселів, акумулятор ємністю 160 мА·год, захист від води ступеня IP68, підтримку інтерфейсу Bluetooth 5.0. Модуль GPS у годинника відсутній.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також наголошується, що час автономної роботи може скласти близько 7 днів при постійному відстеженні пульсу. Замість Android Wear тут використовується якась платформа власної розробки. На пристрій будуть заздалегідь встановлені п’ять циферблатів, а додаткові можна буде завантажити самостійно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.