Ґаджети

Нові AirPods представлять в наступному році

Share

На жаль, не все так добре з AirPods, як могло б бути. На думку Мінг-Чі Куо, вони навряд чи вийдуть цього року. Його словами поділилося одне із закордонних ресурсів, з посиланням на людей, близьких до виробничої лінії Apple. Мінг-Чі Куо вважає, що масове виробництво навушників третього покоління почнеться не раніше 2021 року. А ось друге покоління Pro-версії чекати доведеться ще довше, приблизно до кінця наступного року, а може і початку 2022 року.

Знову ж таки, посилаючись на слова аналітика, AirPods навряд чи зможуть запропонувати користувачеві щось нове в дизайні. Зміни торкнуться лише електронної начинки. Більш того, Мінг-Чі Куо спростував інфрмація, яка раніше з’явилася від іншого інсайдера – Джона Проссера, який припустив, що AirPods вийдуть вже в травні. Куо пояснює це невірним тлумаченням чуток. Так, Apple готує щось нове, але ніяк не AirPods. Швидше за все, новими навушниками стануть «AirPods X», які один в один є аналогом BeatsX.

Швидше за все, цей девайс не отримає деяких функцій оригінальної версії. Так, точно буде відсутнє активне шумозаглушення. Але від цього виграє і користувач, оскільки навушники отримають більш цікавий цінник. Якщо ж говорити про нинішню ситуацію, то все більша кількість користувачів звертає свою увагу на більш дорогий девайс – AirPods Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити наведеній аналітиці та прогнозам то далі варто очікувати зниження попиту на AirPods на 40%, а ось AirPods Pro навпаки, стають більш бажаними. А тому вже аналітик представив свій прогноз на другий квартал цього року. Так, кількість проданих AirPods за цей період може скласти 11-13 млн. примірників. Така ж цифра і у AirPods Pro, але тільки в тому випадку, якщо прогноз зі збільшенням інтересу користувачів виправдається. В цілому ж, за рік компанія Apple може реалізувати майже 90 млн. навушників, включаючи 55 млн. AirPods і до 35 млн. AirPods Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

    За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж…

    18.05.2024

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає новий дизайн та непристойно високу ціну

    Портал The Information поділився інсайдом щодо виходу абсолютно нової моделі iPhone зі значно більш тонким…

    17.05.2024

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024