Аналітик: AirPods третього покоління не покажуть цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, деякі моделі мали показати вже в травні, але, відповідно до нової інформації відомого аналітика Мін-Чі Куо, виробництво третьої версії AirPods почнеться тільки на початку наступного року, а виробництво других AirPods Pro – в кінці 2021 – початку 2022.

І що, в травні нічого не покажуть?

Куо стверджує, що покажуть, але навушники Beats. Аналітик упевнений, що чутки про нову модель AirPods зі шнурком – звичайна помилка, і під цими навушниками мається на увазі нова модель Beats. Це будуть провідні навушники, а може, і оновлення Powerbeats Pro.

https://www.instagram.com/p/B_WTC6LlNSV/?utm_source=ig_web_copy_link

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не виключено, що і це помилка: сьогодні в офіційному Instagram-акаунті Beats засвітилися червоні Powerbeats Pro, хоча раніше навушники були доступні в чотирьох кольорах, червоного серед яких немає.

А що з бюджетними AirPods Pro без шумозаглушення?

Про цю модель взагалі ніякої інформації немає. Швидше за все, їх ніколи не було і не буде – навіщо псувати продажу про-версій, які, до речі, чудові.

Багатьом абсолютно без різниці, що там всередині навушників і як вони «магічним чином зменшують шум» – їм потрібен новий дизайн, точно такий же, як у моделі дорожчої. Відповідно, купувати будуть моделі дешевші.

Ось якби AirPods Pro другого покоління представили в нових кольорах, серед яких не буде білого, або зроблять білі, але матові, – можна випускати AirPods в старому дизайні, відмінності будуть, нехай і не так помітні.

Найочікуваніша модель для багатьох – великі AirPods Studio. Подейкують, що анонс відбудеться восени. Це будуть накладні навушники з ще кращим шумозаглушенням, амбушюри і накладка на наголов’я буде кріпитися на магніти, а також будуть представлені кілька моделей – спортивні і преміум.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.