Apple може випустити недорогий 23-дюймовий iMac в цьому році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple планує представити 23-дюймовий iMac в другій половині 2020 року, а масове виробництво повинне початися в третьому або четвертому кварталі, згідно зі звітом China Times, опублікованому Mac Otakara .

Джерела стверджують, що це буде один з недорогих продуктів, які випустить компанія в цьому році. Також вони заявили про «бюджетний» 11-дюймовий iPad Air, а інший інсайдер підтвердив цю інформацію.

Раніше ходили чутки про те, що Apple анонсує перший iPad з Mini-LED екраном в цьому році. Однак в China Times впевнені, що масове виробництво дисплеїв перенесуть на 2021 рік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується нового iMac, то про його приблизну вартість інформації немає. Зараз купертіновцы продають 21,5-дюймові моделі за $ 1099.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.