Logitech G203 Lightsync – нова недорога ігрова мишка з кольоровою підсвіткою RGB

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий виробник представив таку новинку, як Logitech G203 Lightsync. Це недорога мишка, створена спеціально для геймерів. Новинка була створена підрозділом Logitech G, яке займається створенням професійних ігрових маніпуляторів для геймерів. Швейцарська компанія запевняє, що навіть не дивлячись на низьку вартість її мишки, вона забезпечує приголомшливий ігровий досвід, а досягається такий за рахунок сучасного датчика і зручної ергономічної форми, завдяки якій дана миша відмінно лежить в руці, причому підходить вона як лівшам, так і правшам .

Мишка виконана з надміцного матового пластика, а доступна вона в чорному і білому виконаннях. За рахунок використання матового покриття на поверхні пристрою не залишаються сліди і відбитки пальців, а ще завдяки цьому вона не вислизає з рук в запалі бою. 

Як запевняє компанія-виробник, охарактеризувати таку новинку, як Logitech G203 Lightsync, можна як миша, яка «забезпечує ігрову продуктивність, універсальність і класичний дизайн з відмінною ціною». Новинка коштує всього-на-всього $ 40. Такий низький цінник робить дану мишку однією з найдоступніших від цього виробника, а фірмова дворічна гарантія гарантує ще й її надійність, адже в разі поломки бренд безкоштовно замінить її на нову.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок симетричної форми дана мишка підійде кожній людині, а похвалитися вона може шістьма кнопками, причому через фірмове програмне забезпечення Logitech G Hub їх можна переналаштувати на рівні прошивки, завдяки чому потім при підключенні до будь-якого комп’ютера вони будуть виконувати раніше запрограмовані дії, починаючи з макросів і закінчуючи окремими командами. Так, наприклад, на бічні кнопки можна налаштувати регулювання рівня гучності, переклад комп’ютера в сплячий режим, установлювати заставки або щось ще. 

Мишка може похвалитися сенсором з роздільною здатністю 8000 DPI, зірвати який неможливо при будь-якому стилі гри. Підключення до ПК здійснюється по дроту USB з частотою опитування 1000 Гц, тому ніяких проблем з сумісністю виникнути не повинно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.