Xiaomi оновила популярну модель самокату Electric Scooter 1S

Electric Scooter 1S
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Свій перший електросамокат компанія Xiaomi представила ще в далекому 2016 році, пізніше з’явилася Pro-версія ґаджету зі збільшеним акумулятором. Сьогодні ж компанія анонсувала новий Xiaomi Electric Scooter 1S.

Щоправда, як ззовні, так і за технічним оснащенням, електросамокат практично не відрізняється від найпершої моделі. З невеликих оновлень: з’явився невеликий дисплей, на якому відображається швидкість, потужність, режим і інша актуальна інформація.

Xiaomi оновила популярну модель самокату Electric Scooter 1S

Самокат в складеному стані, важить 12,5 кг. Одного повного заряду акумулятора вистачить на 30 кілометрів. Максимальна швидкість – 25 км / год. Розрахований такий самокат на людину вагою до 100 кілограм.

Передбачено три режими їзди: енергозберігаючий, звичайний і спортивний. Потужність двигуна становить 250 Вт (до 500 Вт в спортивному режимі). Також Electric Scooter 1S оснащений подвійною системою гальмування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Яка вартість оновленого самокату?

Цінник не змінився – 1999 юанів в Китаї, це приблизно 7 585 гривень за актуальним курсом або 280 доларів. Самокат доступний в чорному і білому кольорах.

Xiaomi оновила популярну модель самокату Electric Scooter 1S

Зовсім недорого для переміщення по місту, коли карантин закінчиться і все прийде в норму. Хоч, відбутись це може не так скоро, як хотілося би, але електросамокат краще громадського транспорту, це вже точно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.