SteelSeries представила лімітовані навушники у стилі Cyberpunk 2077

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим ближче вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 від творців “Відьмака” – тим більше компаній починає випускати стилізовані гаджети для геймерів. Нещодавно компанія Microsoft представила консоль із стилізацією під нову гру, та теперь до перегонів долучилась компанія SteelSeries з власною лімітованою версію навушників в стилі Cyberpunk 2077.

Оновлений зовнішній вигляд отримали Arctis 1, які вийдуть у двох версіях: Netrunner Edition (клас у Cyberpunk 2077) і Johnny Silverhand Edition. Навушники бездротові, але підключаються через спеціальний приймач з USB-C штекером. Так компанія вирішила домогтися сумісності зі смартфонами, Nintendo Switch, ноутбуками і консолями. SteelSeries кладе в комплект окремий перехідник з USB на USB-C для підключення до Xbox One і інших платформ.

Бездротові Arctis 1 Johnny Silverhand Edition і Netrunner Edition вже доступні для покупки на офіційному сайті SteelSeries за $110. На жаль, прямої доставки в Україну немає, але ніхто не заважає скористатися спеціалізованими сервісами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До всього SteelSeries випустила набір аксесуарів за $ 35 для Arctics Pro у вигляді змінних панелей на самі навушники і ременя на дужку. Прикраси вже натхненні не героями Cyberpunk 2077, а великими корпораціями — Arasaka, Militech і Kang Tao.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.