Майбутній iPad Air отримає Touch ID вбудований в екран

Майбутній iPad Air отримає Touch ID вбудований в екран
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple готується до випуску нового iPad Air з вбудованим сканером відбитків пальців в дисплеї. Про плани компанії повідомив інсайдер L0vetodream, який раніше передбачив анонс iPad Pro і MacBook Air 2020. Тому його словам можна вірити.

За його даними новий iPad Air у самому дисплей матиме вбудований сканер відбитків пальців Touch ID нового покоління. Аналогічний з’явиться в майбутніх iPhone.

Як повідомляється, iPad Air оснастять 11-дюймовим Mini-LED дисплеєм з мінімальними рамками по всьому периметру. Він буде дуже нагадувати існуючий 11-дюймовий iPad Pro.
Основним фактором, що розрізняє iPad Air та iPad Pro, окрім оновленої системи камер та сканера LiDAR на останньому, буде біометрична система розпізнавання Apple. Тоді як iPad Pro покладається на Face ID, новий iPad Air, мабуть, використає нову реалізацію Touch ID на екрані.
Apple вже багато років працює над цією технологією з метою інтеграції її в майбутні моделі Apple Watch та iPhone. Сьогоднішній виток свідчить про те, що компанія під керівництвом Тіма Кука вирішила спробувати її спочатку в iPad Air, перш ніж розширити свою присутність.
Про вбудованого чіпсета ще немає жодної інформації, але існуючий iPad Air 2020 оснащенний A12 Bionic. Це був найновіший варіант на момент запуску, а це означає, що планшет наступного покоління може отримати майбутній A14 Bionic, який планують використовувати всередині iPhone 12 Pro.
Якщо “витекла” інформація правдива, Apple планує замінити A10 Fusion на набагато новіший та швидший A12 Bionic. Як було сказано вище, це чіпсет, який використовується всередині існуючого iPad Air. Його також можна знайти всередині iPhone XS та iPhone XR.

Вихід оновленого iPad Air очікується у вересні поточного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.