Xiaomi Mi 10 Lite вже можна передзамовити за привабливою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча компанія ще не встигла представити Xiaomi Mi 10 Lite в Китаї, це не заважає майданчикам електронної комерції давати можливість своїм клієнтам оформити попереднє замовлення на новий пристрій. Правда, ніяких деталей на кшталт цін, доступних версій і кольорів на даний момент немає.

Але той факт, що онлайн-продавці активізувалися, свідчить про те, що старт продажів не за горами. Крім того, в китайському суспільстві Mi з’явилася нова тема для обговорення «Mi 10 Youth Edition». Якщо на глобальному ринку смартфон буде відомий як Xiaomi Mi 10 Lite, то в Китаї його продаватимуть як Xiaomi Mi 10 Youth Edition.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 10 Lite був представлений 27 березня одночасно зі світовою прем’єрою серії Mi 10. Про смартфон відомо, що він одягнений в корпус вагою 192 грами і товщиною 7,98 мм. Усередині ховається чіп Snapdragon 765G і акумулятор ємністю 4160 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi 10 Lite оснастили OLED-екраном діагоналлю 6,57 дюйма і роздільною здатністю FullHD +, чіпом NFC, фронтальної 16-мегапіксельною камерою і системою з чотирьох датчиків на тильній стороні 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. У Європі новинка буде доступна в травні в двох версіях з 6/64 Гб і 6/128 Гб пам’яті за ціною 349 євро і 399 євро відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.