Apple випустить нові AirPods в травні цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пандемія коронавірусу наклала свій відбиток на всі заходи без винятку. З огляду на це, керівникам Apple нічого не залишалося, як перенести анонс AirPods на більш пізній термін. На той момент ніхто не знав, коли це має статися, але зараз з’явився витік від досить авторитетного інсайдера.

Йдеться про Джона Проссера, який досить-таки впевнено пророкував деякі події в світі IT. Якщо вірити Джону, то нова версія AirPods вже готова не тільки до представлення, а й до виходу на ринок. Очікується, що представлення нового девайса може статися одночасно з презентацією оновленого 13-дюймового MacBook Pro. Орієнтовно цей захід повинен пройти вже наступного місяця.

Що стосується самих бездротових навушників, то про них відомо не так багато. Одна з популярних версій свідчить про те, що AirPods отримають дизайн, схожий з дорожчою версією – AirPods Pro. Відмінністю буде відсутність активного шумозаглушення. Також Проссер розповів і про плани Apple влітку. На його думку, в цей період виробник повинен показати Beats Studio3, а вже восени очікується анонс AirPods X в стилі BeatsX. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.