Складено топ-6 кращих смарт-годинників цієї весни

Складено топ-6 кращих смарт-годинників цієї весни
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смарт-годинники були наступною революцією після смартфонів, на яку багато хто чекав, вони створені для того аби швидко перевірити сповіщення та відстежувати власний стан здоров’я. Розумні годинники, звичайно, не для всіх, але якщо ви шукаєте новий смарт-годинник, фітнес-трекер або інший переносний продукт, існує безліч відмінних варіантів для кожної цінової категорії.

Ми склали невеликий список в довільному порядку наших улюблених фітнес-браслетів:

Samsung Galaxy Watch Active2

Перший в нашому списку Galaxy Watch Active він ідеальний варіант, випущений на початку 2019 року, хоч Samsung вже випустила заміну, яка додає незначні покращення майже в кожній області, але пристрій вартий уваги.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Годинник Active2 має два розміри (40 і 44 мм) і три кольори (срібло, чорний і золото), плюс більш дорогий варіант з нержавіючої сталі з вбудованим LTE. Звичайна 40-мм модель коштує 280 доларів( 7,550 гривень), 44-мм версія – 300 доларів(8 090 гривень), LTE 40 мм – 430 доларів( 11,595 гривень), а LTE 44 мм – 450 доларів( 12,135 гривень).

 

Watch Active2 може відстежувати ваші тренування, керувати сповіщеннями та використовувати обмежений набір програм. Хоча стеження за здоров’ям на Watch Active не настільки хороше, як відстеження від спеціальних фітнес-носіїв (як Fitbit Inspire), він все ще досить гідний для використання.

 

Fitbit Inspire / Inspire HR

Якщо ви шукаєте фітнес-трекер без будь-яких додаткових складностей з хорошою автономністю, варто зварнути увагу на смарт-годинник, Fitbit Inspire , мабуть, це один з найкращих варіантів. На ньому все ще є сенсорний екран, сканер особи та можливість відображення сповіщень крім того він цілодобового відстежує активність / якість сну / фізичні вправи при цьому маючи компактний дизайн. Термін служби акумулятора оцінюється в п’ять днів, але це залежить від активності носія; інтенсивне використання може знизити його до двох днів.

Також є вдосконалена модель Inspire HR, яка має функцію цілодобового відстеження серцевого ритму, 15+ режимів фізичних вправ, керовані сеанси дихання тощо. Базову модель можна придбати всього за 60 доларів(1620 грн), а Inspire HR – 100 доларів(2699грн).

 

Garmin Vivoactive 4

Смарт-годинники Garmin більше схиляються до того, щоб бути гарним фітнес-трекером, ніж хорошим розумним годдиником, але Vivoactive – найкраща спроба компанії поки. Він поставляється у двох розмірах, 40 мм та 45 мм, із 7 та 8 днями роботи акумулятора в режимі смарт-годинника відповідно.

Vivoactive 4 включає GPS-відстеження, моніторинг стану здоров’я, анімацію для тренувань, сканер особи, та помічник «Тренер Гармін», який допоможе вам тренуватися. Вартість коливається від 6-9 тисяч гривень.

 

Xiaomi Mi Band 4

Якщо ви шукаєте дешевий фітнес-трекер, варіань Xiaomi Mi Band 4 саме для вас. Вартість пристрою $ 30-40 (777 гривень в Україні) він пропонує AMOLED екран, стеження за здоров’ям, сповіщення, тривоги, таймери управління музикою тощо. Апарат витримує до 10 днів на одній зарядці.

Huawei Honor Band 5

Ще один продукт у категорії «Я просто потребую дешевий розумний годинник,щоб стежити за здоров’ям» – і ми знаємо ідеальний варіант, це Honor Band 5. Але це вкрай популярний варіант для його цінника ~ 899 гривень, екран AMOLED та надійне відстеження.

Apple Watch

Жоден список найкращих переносних пристроїв не був би повним, не згадуючи Apple Watch , але, враховуючи, що він не працює з телефонами Android, це, мабуть, не дуже підходить для більшості читачів, що користуються Android. Ціна залежить від кофігурації пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.