Ноутбук Lenovo ThinkBook Plus вже надійшов у продаж

Щоправда, придбати його можна в США за 1199$

Lenovo ThinkBook Plus
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На CES 2020 компанія Lenovo анонсувала новий ноутбук ThinkBook Plus з 10,8-дюймовим, великим екраном E Ink на кришці. Дисплей також підтримує сенсорний режим, що дозволяє користувачам створювати ілюстрації та діаграми за допомогою вбудованого стилусу Lenovo. Крім того, другий дисплей можна використовувати для того щоб оновлювати останні новини, створювати нотатки навіть коли ноутбук закритий. Також нотатки будуть автоматично синхронізовані з Microsoft OneNote. Ви можете ознайомитися з оглядом цього ноутбука нижче.

Крім унікального дисплея, ThinkBook Plus має процесор Intel Core 10-го покоління, накопичувач SSD, до 16 Гб оперативної пам’яті, опцію пам’яті Intel Optane, 14-дюймовий дисплей з Full HD, що підтримує Dolby Vision та сканер відбитків пальців для захищеної автентичності.

«Lenovo ThinkBook Plus проходить безліч тестів на якість та надійність, таких як захист від розливу води до 60 куб. см, екстремальні температури та вібрації. Петля з цинкового сплаву включає технологію порошкового металу для витримки 25 000 циклів відкриття і закриття – і покрита оболонкою, як індій, щоб підвищити стійкість до корозії та оптимізації прийому WiFi.»

І ось, зараз пристрій нарешті надійшов у продаж. У США за ноутбук просять 1199 доларів ( 32,330 гривень за поточним курсом). Нагадаємо, ноутбук заснований на процесорах Intel Core десятого покоління. Також він має до 16 ГБ оперативної пам’яті, SSD Intel Optane об’ємом 16 або 32 ГБ на додаток до SSD об’ємом 256 або 512 ГБ. Габарити пристрою – 308 х 217 х 17,4 мм при вазі 1,4 кг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.