Нещодавнє оновлення PlayStation 4 зламує консолі

В інтернеті почали масово з’являтися повідомлення про те, що недавно випущена прошивка 7.50 виводить консолі PlayStation 4 з ладу. Деякі користувачі скаржаться на нескінченний цикл перезавантаження, а інші повідомляють про проблеми в роботі дисковода.

Судячи з журналу поновлення, це повинно було бути мінорним апдейтом з виправленням деяких помилок. Проте, за словами деяких користувачів, оновлення програмного забезпечення привело до того, що їхні консолі взагалі перестали запускатися.

У відповідному розділі на форумі Reddit один з власників PlayStation 4 розповів, що його консоль взагалі відмовляється завантажуватися, також часто зустрічаються повідомлення про нескінченному циклі завантаження. Деякі власники консолі повідомили про помилку SU-42118-6, яка перешкоджає установці оновлення.

Повідомляється, що деяким користувачам вдалося впоратися з труднощами з допомогою установки оновлення за допомогою USB-накопичувача. Крім цього, є інформація, що завантаження в безпечному режимі допомогло усунути проблему. Представники служби підтримки Sony розповіли, що компанія вже в курсі і займається цим питанням. Поки рекомендується утриматися від установки оновлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.