Apple готує нові бездротові навушники в новому дизайні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними Bloomberg , компанія Apple збирається випустити накладні бездротові навушники, компоненти яких можна буде змінювати.

Інженери розробили як мінімум два варіанти цих навушників – з обробкою зі штучної шкіри і більш простий з дихаючими матеріалами для занять спортом. Навушники отримали ретро-дизайн з овальними амбушюрами, які з’єднані тонким металевим оголовьем.

Корпуси, в які встановлені динаміки, прімагнічени до оголовью, їх можна від’єднувати і стикувати назад. Такий модульний підхід дозволить користувачеві самостійно змінювати дизайн навушників залежно від того, де і з якою метою вони використовуються (на прогулянці один, на пробіжці інший).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цих навушниках Apple будуть використовуватися ті ж технології, які вже застосовуються в лінійці AirPods, в тому числі спрощене пару з iPhone, функція активного шумодава і режим прозорості, який дозволяє чути співрозмовника, не знімаючи навушники з вух.

Apple займається розробкою цих навушників з 2018 року, а її випуск двічі відкладався. Компанія сподівається випустити їх в продаж в цьому році, але ці плани можуть бути зірвані через наслідки пандемії коронавірусу COVID-19 в Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.