Вихід бездротових навушників від Microsoft вже не за горами

Судячи з того, що федеральна комісія зі зв’язку США (FCC) сертифікувала повністю бездротові навушники Microsoft Surface Earbuds, то їх вихід на ринок вже не за горами.

Редмондський гігант оголосив Surface Earbuds на початку жовтня минулого року. Комплект включає незалежні модулі-вкладиші для лівого і правого вуха, а також зарядний футляр. Заявлений час автономної роботи на одній підзарядці акумуляторної батареї досягає восьми годин. Футляр дозволяє збільшити цей показник до 24 годин.

Діапазон відтворюваних частот – від 20 Гц до 20 кГц. Кожен з навушників наділений двома мікрофонами; підтримується робота з інтелектуальними голосовими асистентами. Управління здійснюється через сенсорну поверхню на зовнішній стороні модулів.

Спочатку передбачалося, що новинка надійде в продаж в кінці 2019-го. Пізніше було оголошено, що випуск відкладається до весни 2020 року: корпорації Microsoft знадобилося додатковий час на доопрацювання продукту. Ходили чутки, що виникли складнощі з реалізацією деяких функцій.

І ось тепер інформація про навушники оприлюднена на сайті FCC. По всій видимості, продажі Surface Earbuds почнуться в кінці цього місяця або в травні. Ціна-приблизно $250. Новинка буде пропонуватися тільки в одному варіанті колірного виконання — білому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.