Apple випустила коліщатка для Mac Pro за $ 699

Фірмовий десктоп Apple Mac Pro (2019) у максимальній комплектації «потягнув» на суму більше $ 53 000 – але, як виявилося, на модулях оперативної пам’яті і накопичувачах список опцій професійного ПК не закінчилася. На сайті виробника з’явився новий аксесуар: набір фірмових коліс Mac Pro Wheels Kit для зручності переміщення корпусу по квартирі або офісу.

У набір входять чотири спеціально розроблених колеса з хромованої нержавіючої сталі і гуми. Для їх установки в комплекті передбачений фірмовий шестигранний ключ, проте, згідно з інструкцією, користувачеві буде потрібно і інші інструменти.

Виробник також попереджає, що після проведення такої процедури Mac Pro стане на один дюйм вище – це варто враховувати при його розташуванні під столом. Обійдеться такий комплект в суму $ 699, а при замовленні разом з системним блоком – «всього» в $ 400.

Для користувачів, які придбали Mac Pro 2019 з колесами, але з якоїсь причини хочуть зробити свій ПК стаціонарним, компанія пропонує придбати стандартний комплект з чотирьох сталевих ніжок під назвою Mac Pro Feet Kit. Ціна питання в цьому випадку буде більш демократичною – вартість набору складає $ 299.

Обидва комплекти вже доступні для замовлення в офіційному інтернет-магазині Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.