iPhone SE 2020 буде розкрито на наступному тижні

iPhone SE 2020 буде розкрито на наступному тижні
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з повідомленням, новий пристрій від Apple, а саме iPhone SE 2020 анонсують вже на наступному тижні. Затримка із презентацією відбулася через всесвітню пандемію COVID-19.

Ця нова інформація, яка з’явилася через кілька днів після того, як Apple повідомила, що iPhone SE наступного покоління буде дуже схожим на iPhone 8. Ще один виток із посиланням на аналітика Apple Джеффа Пу також повідомляє, що в жовтні будуть запущені певні пристрої iPhone 12. Це було б не вперше, коли Apple використовує таку стратегію. IPhone XS та XS Max були випущені у вересні, а iPhone XR – у жовтні. Компанія, що базується в Купертіно, не підтвердила запуск iPhone SE 2020, але й не спростувала. А також не підтвердила випуск iPhone 12 в жовтні, тому сприйміть цю інформацію з долею скептицизму..

Не iPhone 9, ані iPhone SE 2, він буде називатися iPhone SE 2020

Сьогоднішня інформація з’явилась а авторитетному джереді, в якій цитується аналітик Джефф Пу, там сказано, що довгоочікуваний наступник iPhone SE анонсують вже на наступному тижні. Всі ми знаємо, що це може з’явитися з нізвідки, особливо в часи невизначеності. Однак у витоку передбачається, що пристрій Apple iPhone буде називатися iPhone SE 2020. Це суперечить попереднім чуткам, які підтверджували цей смартфон, як iPhone 9. Згідно з повідомленням, новий iPhone SE є “внутрішнім” оновленням для iPhone 8 в результаті користувачі можуть очікувати 4,7-дюймового дисплея з домашньою кнопкою Touch ID. Під “капотом” новий iPhone SE 2020 отримає чіп Apple A13 у парі з 3 Гб оперативної пам’яті та до 256 ГБ пам’яті.

iPhone SE 2020 буде розкрито на наступному тижні
фото: Leaks

ІPhone SE 2020 буде оснащений одним датчиком камери на задній панелі. Отже, врешті-решт, це буде найкращим вибором для користувачів, які не задоволені усіма змінами, внесеними у 2018 році. Звичайно, що витоки це не точна інформація, і деякі з них стверджували, що це «бюджетна» пропозиція iPhone, ми не очікуємо, що пристрій буде надто дешевим. Швидше за все, ціна буде трохи нижче iPhone 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо Apple справді планує запустити новий смартфон на наступному тижні, тоді ми побачимо підтвердження в найближчі дні.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.