Наступник планшету Microsoft Surface Go може дебютувати за кілька тижнів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережеві джерела поділилися інформацією щодо нового пристрою Microsoft. З чуток, компанія працює над наступником планшету Surface Go, що використовує зв’язку з апаратної платформи Intel і операційної системи Windows 10.

Оригінальна модель Surface Go, нагадаємо, обладнана дисплеєм PixelSense з роздільною здатністю 1800х1200 точок; розмір панелі становить 10 дюймів по діагоналі. Застосований процесор Pentium Gold 4415y з двома обчислювальними ядрами, що функціонують на тактовій частоті 1,6 ГГц. Пристрій доступний в модифікаціях з підтримкою Wi-Fi 802.11 a / b / g/n / ac і LTE Advanced.

Нова версія гаджета нібито отримає ім’я Surface Go 2. Офіційна презентація очікується протягом декількох тижнів, а прийом замовлень стартує на початку травня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, планшет другого покоління успадкує від оригінальній версії 10-дюймовий екран. Йдеться про модифікації з процесором Intel Pentium Gold і Intel Core M.

Ресурс MSPoweruser повідомляє, що цінова політика залишиться колишньою: базова версія Surface Go 2 обійдеться в $399, а топова модель з підтримкою стільникового зв’язку — в $649-679.

Додамо, що на тлі поширення коронавірусу в Європі різко піднявся попит на планшети. Так що новинка Microsoft має всі шанси на успіх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.