Sony представила контролер для PlayStation 5 з абсолютно новим дизайном

Виглядає пристрій дуже футуристично

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Японський ТехноГігант нарешті зробив те, чого від нього так довго чекали – Sony представила контролер для PlayStation 5 з абсолютно новим дизайном, який буде називатися DualSense.

По-перше, геймпад позбувся кнопки Share – замість неї тепер буде кнопка Create, про нові можливості якої нам явно повідомлять трішки пізніше. По-друге, пристрій помітно відрізняється від того, за яким курсом розвивався зовнішній вигляд DualShock починаючи з найпершої версії – не дивно, що Sony вирішила дати новому контролеру абсолютно нове ім’я.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
До слова, зовнішній вигляд DualSense викликав безліч жартів на цю тему в інтернеті – користувачі в першу чергу наголошують на тому, що саме так міг би виглядати “позашлюбний син DualShock 4 і геймпада від Xbox One”.

Що ж до апаратних можливостей новинки, то у контролера з’явився вбудований масив мікрофонів і нова технологія зворотного зв’язку, тобто вібрації. Але що більш цікаво, у кнопок L2 і R2 з’явилася своєрідна “віддача” – тобто під час гри якщо ваш персонаж буде натягувати тятиву, ви зможете відчути це своїми власними руками.

На жаль, про дату анонса самої консолі, компанія поки нічого не розповіла. Але з огляду на те, що Sony нарешті показала довгоочікуваний DualSense, можна очікувати, що PlayStation 5 ми побачимо дуже і дуже скоро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.