Нові навушники Samsung Galaxy Buds за формою нагадують квасолю

Ресурс WinFuture повідомляє про те, що компанія Samsung готує до випуску нові повністю бездротові навушники Galaxy Buds: виріб буде виділятися своєю вельми незвичайною формою.

Як можна бачити на опублікованих зображеннях, в плані дизайну корпусу модулі нагадують квасолю. До речі, раніше вже говорилося, що Samsung реєструє торгову марку Bean для бездротових навушників з фітнес-функціями. У перекладі Bean означає ” боб “або “квасоля”.

Навушники фігурують під кодовим позначенням SM-R180. Новинка показана на рендерах в декількох кольорах, зокрема, в білому, блакитному і чорному.

Відзначається, що довжина вкладишів складе близько 28 мм.Сказано про наявність декількох мікрофонів, але поки не ясно, чи буде реалізована система активного шумозаглушення.

Про ємність акумулятора і час автономної роботи поки нічого не повідомляється. Комплект поставки, безумовно, буде включати футляр для бездротової підзарядки.

Офіційна презентація нових бездротових навушників Samsung Galaxy Buds, на думку спостерігачів, може відбутися в серпні — під час дебюту флагманських смартфонів сімейства Galaxy Note 20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.