На PlayStation 5 такого немає: Microsoft пояснила чому геймпад Xbox Series X використовує батарейки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft не змінює традицій, і контролер Xbox Series X також буде живитися від батарейок, а не акумулятора. Таке рішення може викликати подив у фанатів, і менеджер підрозділу Xbox Джейсон Рональд поквапився все пояснити в інтерв’ю для Digital Foundry.

За словами представника компанії, рішення з приводу живлення в контролері довго обговорювалося командою Xbox. У підсумку розробники вирішили, що батарейки дають більше гнучкості користувачеві.

Коли справа доходить до безпосереднього спілкування з геймерами, то ти потрапляєш в два конфліктуючих табори, один з яких звик до АА-батарейок. У підсумку ми дали користувачам вибір, щоб задовольнити обидві сторони. Ви можете використовувати акумуляторні батарейки, і це буде працювати так само як і з Elite, хоч це і різні речі”, — сказав Джейсон Рональд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що геймпад Xbox Series X не отримав великих візуальних змін, Microsoft допрацювала контролер в плані швидкодії і ергономіки. Інженери адаптували контролер Xbox Series X під більший діапазон розмірів рук. У підсумку новий геймпад отримав більш закруглені “Бампери”, зменшені і округлені “тригери” і доопрацьовану ручку. До того ж геймпад буде швидше передавати інформацію про натискання, а завдяки технології Bluetooth Low Energy стане живучішим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.