Samsung випустила нові TWS-навушники з шумозаглушенням

Компанія Samsung розширила асортимент продукції, представивши фірмові бездротові навушники AKG N400. Вони водонепроникні (можете занурити їх у воду на 30 хвилин) та мають функцію шумозаглушення.

Згідно з описом на сторінці продукту, корпус AKG N400 захищений стандартом IPX7. Серед іншого — підтримка таких функцій, як Ambient Aware і TalkThru, які пропускають навколишній звук у разі необхідності звернутися до співрозмовника або оцінити ситуацію на дорозі, не виймаючи вкладиші з вух.

Один заряд дає 12 годин ігрового часу з включеною функцією шумопоглинання. Якщо це підтвердиться, у навушників AKG N400 буде найкращий час автономної роботи серед бездротових конкурентів. Швидка зарядка і бездротова зарядка Qi підтримуються чохлом. Всього 10 хвилин швидкої зарядки забезпечує одну годину ігрового часу.

Управління аксесуаром здійснюється за допомогою сенсорних панелей на корпусі. Гарнітура підтримує роботу з голосовими помічниками Siri, Bixby і Google Assistant.

Навушники можна придбати у синьому, чорномі і сріблястому кольорах за ціною $187. Коли вони з’являться на глобальному ринку, невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я