Чим буде дивувати Apple Watch 6? Touch ID, пульсоксиметр та інші деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела стверджують, що прийдешні розумні годинники Apple Watch Series 6 будуть оснащені дактилоскопічним датчиком Touch ID який також повернеться в смартфонах iPhone 9 і iPhone 9 Plus. Подробиці про дактилоскопічні датчики в Apple Watch Series 6 поки не повідомляються, можна припустити, що сканер буде розташовуватися під поверхнею екрана.

Крім того, повідомляється про поліпшену підтримку мереж LTE, збільшеному часу роботи без підзарядки, а також про підтримку Wi-Fi 6. Джерела стверджують, що годинник отримають функцію відстеження якості сну, а серед нових датчиків з’явиться пульсоксиметр, який відповідає за визначення рівня насичення киснем крові. Годинник буде повідомляти, коли рівень кисню в крові буде опускатися нижче нормального порога, що може призводити до поганого самопочуття, а також погіршення роботи серця і мозку.

Розумний годинник Apple Watch Series 6 отримають операційну систему watchOS 7, яка буде сумісна з Apple Watch Series 3 і новішими версіями годин. Попередні моделі в подальшому підтримуватися не будуть.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Apple Watch Series 6 очікується у вересні разом з iPhone 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.