Ґаджети

Sony назвала причину, чому PlayStation 5 варта вашої уваги

Share

Як повідомила компанія Sony, вона реалізувала ігрову приставку PlayStation 5 таким чином, щоб вона отримала підтримку забезпечення сумісності з іграми від PS4. За рахунок цього геймери, які куплять собі приставку наступного покоління, зможуть без будь-якого праці запускати більш як 1 500 ігор, доступних зараз для консолі нинішнього покоління. Робити це можна буде в нативному режимі, тобто творцям ігор навіть не буде потрібно вносити будь-які зміни в свої проекти, так як вони зможуть тепер повноцінно працювати. Важливо зауважити, що мова йде не про емуляції шляхом витрачання відчутно більшого обсягу ресурсів, а саме про нативной підтримки ігор, яка стала можливою за рахунок схожого технічного оснащення.

Якщо не брати до уваги різницю в продуктивності, то консолі PS5 і PS4 мають схожу процесором AMD на базі архітектури x86, і саме тому вдалося реалізувати підтримку зворотної сумісності зі старими відеоіграми, доступними зараз для вже застарілої ігрової приставки. Виробляти їх запуск можна буде як з дискових носіїв, так і в цифровому форматі, завантажуючи такі з магазину PS Store з використанням свого облікового запису. За словами компанії Sony, в даний час її співробітники тестують всі доступні відеоігри від PlayStation 4 на PlayStation 5, щоб гарантувати стабільну роботу і відсутність будь-яких неполадок, здатних негативно позначитися на ігровому досвіді.

При цьому, оскільки PS5 володіє відчутно потужнішим технічним оснащенням, дана ігрова приставка зможе забезпечити підвищену швидкість запуску ігор і підвантаження інформації, що також звичайно ж позитивно позначиться на ігровому процесі. Очевидно, що заради забезпечення сумісності все фанати компанії Sony просто зобов’язані купити PlayStation 5, так як кожен її власник зможе грати як в усі вже доступні відеоігри, так і в усі нові, які будуть запускатися для неї в майбутньому. За попередніми даними, обійдеться нова консоль в $ 500. Поки що складно сказати, наскільки дана консоль є просунутою, але, судячи з офіційних даних, вона гарантовано всіх приємно порадує.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024

    “Google Карти” не впізнати: глобальний редизайн поширюється на смартфони

    Компанія Google розпочала велике тестування нового дизайну свого сервісу Maps. На даному етапі побачити його…

    04.05.2024

    Microsoft поставила на паузу оновлення ШІ Copilot для Windows 11

    Microsoft тимчасово припиняє публічне тестування нових функцій Copilot, свого ШІ -асистента, інтегрованого в Windows 11.…

    04.05.2024

    Чутки: Huawei розробляє свій аналог процесора Apple M2

    У китайській соцмережі Weibo з'явилася публікація з описом ще не анонсованого процесора Kirin для платформи…

    04.05.2024

    Антимонопольна справа Google завершено: пошуковому гіганту загрожують санкції

    Історичний антимонопольний процес у справі Google завершено, і судді Аміт Мехте має вирішити долю домінування…

    04.05.2024