Sony назвала причину, чому PlayStation 5 варта вашої уваги

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомила компанія Sony, вона реалізувала ігрову приставку PlayStation 5 таким чином, щоб вона отримала підтримку забезпечення сумісності з іграми від PS4. За рахунок цього геймери, які куплять собі приставку наступного покоління, зможуть без будь-якого праці запускати більш як 1 500 ігор, доступних зараз для консолі нинішнього покоління. Робити це можна буде в нативному режимі, тобто творцям ігор навіть не буде потрібно вносити будь-які зміни в свої проекти, так як вони зможуть тепер повноцінно працювати. Важливо зауважити, що мова йде не про емуляції шляхом витрачання відчутно більшого обсягу ресурсів, а саме про нативной підтримки ігор, яка стала можливою за рахунок схожого технічного оснащення.

Якщо не брати до уваги різницю в продуктивності, то консолі PS5 і PS4 мають схожу процесором AMD на базі архітектури x86, і саме тому вдалося реалізувати підтримку зворотної сумісності зі старими відеоіграми, доступними зараз для вже застарілої ігрової приставки. Виробляти їх запуск можна буде як з дискових носіїв, так і в цифровому форматі, завантажуючи такі з магазину PS Store з використанням свого облікового запису. За словами компанії Sony, в даний час її співробітники тестують всі доступні відеоігри від PlayStation 4 на PlayStation 5, щоб гарантувати стабільну роботу і відсутність будь-яких неполадок, здатних негативно позначитися на ігровому досвіді.

При цьому, оскільки PS5 володіє відчутно потужнішим технічним оснащенням, дана ігрова приставка зможе забезпечити підвищену швидкість запуску ігор і підвантаження інформації, що також звичайно ж позитивно позначиться на ігровому процесі. Очевидно, що заради забезпечення сумісності все фанати компанії Sony просто зобов’язані купити PlayStation 5, так як кожен її власник зможе грати як в усі вже доступні відеоігри, так і в усі нові, які будуть запускатися для неї в майбутньому. За попередніми даними, обійдеться нова консоль в $ 500. Поки що складно сказати, наскільки дана консоль є просунутою, але, судячи з офіційних даних, вона гарантовано всіх приємно порадує.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.