Xiaomi Mi Business Casual Backpack тепер доступний у двох нових кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року Xiaomi India анонсувала рюкзак Xiaomi Mi Business Casual Backpack. Він був доступний для покупки лише в одному кольорі – чорному, а тепер на сайті mi.com є два нові кольори на вибір – сірий та синій.

Обидва рюкзаки – двотонові, тобто верхня частина розфарбована у світліший колір, нижня – у темніший. У чорного варіанту рюкзака такого не було, тому таке кольорове розмежування верхньої та нижньої частини стало приємною несподіванкою для фанатів Xiaomi. З цих двох моделей синя виглядає все ж більш практичною, а от яка красивіша – тут вже вирішує кожен сам для себе, хоча сірий – мій особистий фаворит.

Щоправда, стосовно двох нових кольорових варіантів є і неприємні, при цьому ще й незрозумілі новини. Дві нові версія – (синя та сіра), дорожчі за чорну. Якщо чорна коштувала на старті продаж, та й зараз коштує 13$, то синя та сіра будуть доступні за ціною 16$.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рюкзаки виготовлені з витривалого поліестеру 600D та мають водонепроникне покриття. Є окремі відділення під планшет та ноутбук, а також еластична кишеня під пляшку води.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.