Chuwi анонсувала AeroBook Pro з дисплеєм 4К HDR за 599$

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Chuwi анонсувала новий ноутбук для мультимедійних задач – AeroBook Pro з дисплеєм 4К та процесором Intel Core i5, який працюватиме в парі з 8-ма ГБ оперативної пам’яті та SSD об’ємом 256ГБ. Ноутбук буде доступний на краундфаундінговій платформі IndieGoGo за ціною 599$.

Зовсім недавно Chuwi анонсувала офісний ноутбук HeroBook Pro за ціною 239$, і тепер компанія показала нам іншу модель. Новий ноутбук, який отримав назву AeroBook Pro, націлений на медіа-споживання. Основною флагманською фішкою цього ноутбук є його дисплей діагоналлю 15.6 дюймів з роздільною здатністю 4К, підтримкою HDR та стопроцентним покриттям кольорової гами sRGB. Показник PPI – 282, максимальна яскравість – 340 ніт.

В основі ноутбука лежить процесор Intel Core i5 6287U з максимальною частотою 3.5 ГГц. В парі з ним працює 8ГБ оперативної пам’яті DDR4 та 256ГБ SATA SSD. Також в ноутбуці є додатковий слот M.2 для розширення об’єму внутрішньої пам’яті. За графіку відповідає Intel Iris 550 з частотою 1100 МГц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В якості операційної системи тут встановлена Windows 10 Home, за автономність відповідає батарея об’ємом 60Вг, яка здатна забезпечити до 8 годин відтворення відео. Ноутбук буде доступний для покупки на платформі IndieGoGo з наступного тижня.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.