Apple представила весняну серію чохлів для iPhone і iPad

У рамках весняного оновлення своїх продуктів Apple представила нову палітру для своїх фірмових аксесуарів. Компанія пропонує нові кольори для силіконових і шкіряних чохлів для iPhone, чохлів для iPad, а також ремінців для Apple Watch.

Максимальну кількість нових кольорів отримали ремінці для Apple Watch. Спортивні варіанти тепер доступні в таких кольорах як дикий кактус, рожевий грейпфрут, синя хвиля, сонячний промінь, помаранчевий вітамін, лаймовий неон і рожевий неон. Ремінці серії Nike отримали забарвлення глибокий індиго / лаймовий сплеск, ппівнічна бірюза/зелене сяйво і чорний/лаймовий сплеск. Нові шкіряні ремінці можна замовити в кольорах зелений павич, синя безодня, малиновий, а також з принтами Noir Swift Leather Allover Print , Blanc Swift Leather Allover Print і Noir Gala Leather Single Tour Rallye.

Силіконові чохли для iPhone з’явилися в кольорах дикий кактус, рожевий грейпфрут і синя хвиля, як і спортивні ремінці для Apple Watch. Шкіряні чохли для iPhone 11 Pro вийшли в малиновому кольорі а також в кольорах синя безодня і зелений павич.

Нові чохли отримали і планшети iPad. Smart Folio для iPad Pro вийшов в кольорах дикий кактус і синя хвиля, як і обкладинки для iPad сьомого покоління, актуальних iPad Air і Mini.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.